Google

Web En iyi takımlar

3 Mart 2009 Salı

Club Atlético Vélez Sársfield


Club Atlético Velez Sarsfield bir Arjantinli spor kulübü en iyi ve futbol takımı için bilinen batı Buenos Aires ve Liniers Mahallesi'nde kurulmuştur.
The Club is also frequently referred to as The Fort. Kulüp ayrıca sık The Fort olarak anılır. Its home stadium is the Jose Amalfitani Stadium, in the borough of Liniers. Kendi stadyumu olan Jose Amalfitani Stadyum, Liniers bir ilçe olduğunu. Velez have won the Argentine Primera six times and 5 international cups. Velez Arjantin Primera altı kez ve 5 uluslararası kupalar kazandı.
It was founded in 1910 in the Floresta neighborhood , next to the Ferrocarril del Oeste railroad station Vélez Sársfield, named after the 1869 drafter of the Argentine Civil Code Dalmacio Vélez Sársfield (since 1944 the station has been renamed Floresta). Bu 1910 yılında Floresta mahallede, bu Ferrocarril Del Oeste demiryolu istasyonu Velez Sarsfield yanındaki Arjantin Medeni Kanunu Dalmacio Velez Sarsfield ve 1869 ressam adını (1944 yılından bu yana istasyonu Floresta) değiştirildi kuruldu. The club first participated in the amateur first division league in 1919 (runners-up), and has been a professional first division fixture since the advent of professionalism in 1931. The club ilk 1919 yılında ilk bölümü amatör lig olarak (koşucuların-up) ve katıldığı 1931 yılında profesyonellik ve Advent beri profesyonel ilk bölümü fikstür oldu. Relegated only once, in 1941, it returned to the first division in 1943. Yalnızca bir kez, 1941 yılında küme, ilk bölümü için 1943 yılında döndü. The club clinched their first professional title in the year 1968, after beating River Plate and Racing Club. The club yıl 1968, River Plate ve Racing Club dayak sonra ilk profesyonel başlığı clinched. After that title, the club spent 25 years without silverware until 1993 when the won the Clausura Tournament. Bu başlık sonra, kulüp 25 yıl gümüş ile harcanan zaman ve 1993 Clausura Turnuva kazandı kadar. The nineties were the most successful period in Velez's history. Bu doksanlar Velez tarihinin en başarılı dönemi oldu. In that spell, they won domestic cups and international cups. Bu yazım olarak, yerli ve uluslararası bardak bardak kazandı. Their international summit was when they defeated AC Milan in the European-South American Cup in Japan in the year 1994. Onların uluslararası zirve zaman Avrupa-Güney Amerika Kupası yılında Japonya'da yılın 1994 yılında AC Milan yenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder